INTERIEURARCHITECT

info@baauw-dm.nl | +31.(0)6.81.89.50.78 | disclaimer | ontwerp RIEZS.NL | ©2024 BAAUW-dm

Mijn passie ligt in het vinden van oplossingen voor vraagstukken bij kleine en grote ruimtes waarbij functionaliteit, optimale daglichttoetreding en het (her)structureren van de ruimte essentieel zijn.

Graag creëer ik een ruimte die tijdloos en ingetogen is waardoor de persoonlijke invulling van de opdrachtgever beter tot zijn recht komt en de nieuwe ruimte voor de gebruiker(s) heel vanzelfsprekend en natuurlijk aanvoelt.

Achtergrond:
Na de Meubelmakersvakschool ben ik naar de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam gegaan, waar ik de richting Architectonische Vormgeving volgde. In 1988 ben ik afgestudeerd als interieurarchitect en als zodanig sta ik ook ingeschreven in het Architectenregister (http://www.architectenregister.nl)

RIA BAAUW

De eerste jaren ben ik als zelfstandig meubelontwerper en meubelmaker werkzaam geweest.

Daarna heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven en ervaring opgedaan als tekenaar/ ontwerper en projectleider bij verschillende bedrijven totdat ik de kans kreeg om bij het vooraanstaande warenhuis De Bijenkorf in dienst te treden als Ontwerper/Projectmanager.

In deze functie heb ik ruime ervaring en kennis opgebouwd in de ontwikkeling van (grootschalige) retailprojecten en later als General Manager Store Design ben ik 10 jaar eindverantwoordelijk geweest voor de verschijningsvorm (ontwerp en realisatie) van alle Bijenkorf filialen.

BAAUW design & management geeft mij de mogelijkheid om datgene te doen wat ik het allerliefst doe: weer zelf ´achter de tekentafel´ aan het werk gaan! Of ik nu voor particulieren, kleine winkels of aan grotere retailprojecten werk, voor alles geldt dat een goed persoonlijk contact en een open communicatie belangrijke kernwaardes zijn in de samenwerking.